Corporate recruiter, Houten (32-36 uur)

Als Corporate recruiter zorg je voor de juiste match tussen toekomstige collega’s en onze organisatie. Met jouw sourcing skills en toewijding zoek je gekwalificeerde kandidaten.

Ben jij inventief, assertief en houd jij overzicht? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!

Werken als Corporate recruiter:

Als Corporate recruiter maak jij de match met de kandidaat voor de afdelingen van ons Servicekantoor. Je focust je op de werving en selectie van nieuw talent en maakt hierbij gebruik van jobboards, LinkedIn, je eigen netwerk en schakelt waar nodig met externe partijen. In samenwerking met je collega-recruiters zorg je ervoor dat je de doelgroepen op een passende manier benadert en behoud je een fijne relatie met kandidaten in de talentpool. Met jouw brede kennis van het recruitmentvak en ervaring met sourcen versterk je het team met jouw expertise en kennis. Je komt te werken in een gezellig team van negen collega’s, in een organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Je taken omvatten het volledige wervingsproces; van het opstellen van vacatures en de sourcing van kandidaten tot het voeren van intakegesprekken en het beheer van kandidaten. Je werkt nauw samen met collega’s van verschillende regio's om de beste kandidaten te vinden die passen bij onze organisatiecultuur. Op de afdeling Recruitment ben jij de allrounder. Naast kantoorvacatures ondersteun je ook bij het vinden van pedagogisch medewerkers op de locaties. 

Naast deze taken ligt jouw focus op het project ‘’Pedagogisch Verbinder’’. Een tijdelijk, maar jaarlijks terugkerend project, waar je samen met een clustermanager zij-instromers werft. De pedagogisch verbinder is een combinatiefunctie van onderwijsassistent op een basisschool en een pedagogisch medewerker voor een BSO (Buitenschoolse Opvang).De HR-afdeling is in transitie. Er liggen mooie kansen om, samen met je team, een mooie bijdrage te leveren aan het optimaliseren van processen zoals het opzetten van een talentpool en het inventariseren van data. Je kunt hierin veel initiatief en ruimte nemen.

Onze match met jou:

 • Je bent gemotiveerd, energiek, werkt nauwkeurig en houdt van doorpakken;
 • Je schakelt snel, behoudt overzicht en gaat oplossingsgericht te werk;
 • Je kent je wervingskanalen en bent een kei in het sourcen;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als (corporate) recruiter;
 • Je vindt het leuk om mee te denken over het optimaliseren van je werk;
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (een pré als je affiniteit hebt met de kinderopvang).
   

Wat hebben wij jou te bieden? 

Een uitdagende baan in een laagdrempelige, open organisatie, waar je jezelf kan zijn en veel ruimte is voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je: 

 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Werkdagen zijn in overleg te bepalen;
 • Je wordt uitbetaald in schaal 8 (€3.089,- tot €4.220,-); 
 • 8% vakantietoeslagen een eindejaarsuitkering van 3%;
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek);
 • Een vergoeding van je reiskosten;
 • Een bijdrage in jouw pensioen bij PFZW en korting bij collectieve zorgverzekeringen;
 • Een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement en een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen;
 • Diverse trainingen en cursussen die jij kan volgen via het Leerplein. 
   

Kind & Co Ludens

Kind & Co Ludens is met trots een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk met bijna 500 locaties in Midden-Nederland. Samen maken we impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze bijna 3.000 deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. Bij ons krijg je de ruimte om je eigen invulling te geven aan je werk, je talenten te verkennen en je altijd te blijven ontwikkelen. En je hebt een stem in onze organisatie. 
 

Laat ons jouw talent zien!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je! Neem voor vragen over de vacature contact op onze recruiter Petra Beijaard via +31 645338456 . Zij vertelt je graag meer over de functie!


Acquisitie wordt niet op prijsgesteld.

Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Nummer: 1343
Deadline: -
Functiecategorie: Kantoorfunctie
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
Soort opvang: Kantoor
Recruiter:
Petra Beijaard p.beijaard@kindencoludens.nl +31 645338456