Word jij onze collega?

Kom werken bij de kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart!

Bekijk alle vacatures

Kind & Co Ludens is de kinderopvangorganisatie in Midden Nederland die maatschappelijke impact wil maken. We bestaan uit twee merken: Kind & Co en Ludens. Samen zetten we ons in voor kansengelijkheid en dragen bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie. 

Wil jij samen met ons het verschil maken? Ben je op zoek naar ruimte om jezelf te ontwikkelen in een gezellig team? Kom werken bij Kind & Co Ludens, de kinderopvangorganisatie met een maatschappelijk hart!

Wil je met ons kennismaken? Kom dan eens langs bij één van onze Meet & Greets.

Aanmelden Meet & Greet

Wat heeft Kind & Co Ludens jou te bieden?

  • Wij houden ons bezig met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, trainingen, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht.
  • We zijn een maatschappelijke kinderopvang, onze opbrengsten gaan rechtstreeks naar het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen.
  • Gezellige collega's en een leuk team. Naast samen werken, wordt er ook samen gefeest op o.a. het personeelsfeest, tijdens het teamuitje of de nieuwjaarsbijeenkomst.
  • In de natuur, de stad, in een dorp, antroposofisch of juist met voorschoolse educatie? Wij hebben unieke locaties in Midden Nederland en veel verschillende soorten opvang, dus altijd iets binnen jouw interesse in de buurt!
  • De vrijheid om eigen keuzes te maken! Zo heb je de mogelijkheid om je vakantiegeld en eindejaarsuitkering gedurende het jaar te laten uitkeren. Daarnaast kun je gebruik maken van de mobiliteitsregeling. Hiermee krijg je de keuzevrijheid om te kiezen voor een vergoeding voor je woon-werkverkeer die bij jouw persoonlijke situatie past.

Uitgelichte vacatures