(Secundaire) arbeidsvoorwaarden

Benieuwd wat wij jou naast een leuke baan, ontwikkelingsmogelijkheden en een gezellig team te bieden hebben? Hieronder zie je een selectie van onze (secundaire) arbeidsvoorwaarden. 

Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Mobiliteitsregeling
Met mobiliteit bedoelen wij je woon-werkverkeer - de reis die je maakt om van en naar je woonadres te reizen en de reizen die je tussentijds voor werk maakt. Alle collega’s kunnen kiezen uit de volgende opties: 
1) een leasefiets 
2) volledige vergoeding van openbaar vervoer 
3) een eigen fiets 
4) kilometervergoeding van 0,19 cent vanaf 7,5 km enkele reis en 50% vergoeding van noodzakelijke parkeerkosten. Heb je recht op een kilometervergoeding? Dan wordt ook de eerste 7,5 km à € 0,19 per km vergoed. De vergoeding geldt tot maximaal 40 km enkele reis. 

Vakantie

Je krijgt per kalender jaar 4 weken wettelijk verlof en daarbovenop nog 1,5 week extra verlof (bovenwettelijk verlof). Omgerekend in uren is dit 210 uur verlof. Deze uren zijn gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Werk je minder uren per week? Dan krijg je verlofuren naar rato. Dit geldt ook wanneer je een gedeelte van een kalenderjaar in dienst bent.

Liever uitbetalen? Bij ons heb je de vrijheid om eigen keuzes te maken. Zo heb je de mogelijkheid om je vakantiegeld en eindejaarsuitkering te laten uitkeren in mei of december. Je kan ze ook per maand laten uitbetalen.

Voorrangsregeling bij plaatsing eigen kind(eren)

Als je bij ons werkt dan krijg je voorrang bij de plaatsing van jouw kind(eren) op onze KDV's en BSO's. 


Levensfasebudget

Vanuit de cao kinderopvang bestaat de mogelijkheid om te sparen voor een levensfasebudget. Dit houdt in dat je een gedeelte van het verlofbudget kan opsparen om in te zetten voor bijvoorbeeld ouderschapsverlof, langdurig verlof of om eerder met pensioen te gaan.
 

 

Aanvullende voorwaarden:

Eindejaarsuitkering
Einde van het jaar 3%
Fietsplan
Hiermee kun je voordelig een nieuwe fiets aanschaffen
Korting zorgverzekering
bij aangesloten zorgverzekeringspartij(en)
Vakantietoeslag
Ontvangt 8% vakantietoeslag
Pensioenopbouw
bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn
Sportabonnement
Bijdrage voor je sportabonnement

Meer weten over de arbeidsvoorwaarden?

Vul onderstaand formulier in en we reageren zo snel mogelijk op jouw bericht.

Voor- en achternaam
E-mailadres
Geboortedatum
Opmerkingen
Verzenden