Kom erbij!

We bestaan uit twee verschillende labels, Kind & Co en Ludens kinderopvang. Samen willen we maatschappelijke impact maken. We bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontwikkelen, de wereld te ontdekken en uit te groeien tot krachtige volwassenen. Maar waar ook aandacht is voor het respectvol omgaan met de leefomgeving en elkaar. Dit allemaal voor een mooie, gezonde toekomst. Samen met onze 2.700 deskundige en betrokken pedagogisch professionals, die elke dag weer met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders! 

Bekijk hier alle vacatures!

Werken bij Kind & Co Ludens

Bekijk de ervaringen van onze collega's en neem een kijkje op een aantal prachtige locaties.

Wat heeft Kind & Co Ludens jou te bieden?

  • Wij houden ons bezig met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, trainingen, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht.
  • We zijn een maatschappelijke kinderopvang, onze opbrengsten gaan rechtstreeks naar het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen.
  • Gezellige collega's en een leuk team. Naast samen werken, wordt er ook samen gefeest op o.a. het personeelsfeest, tijdens het teamuitje of de nieuwjaarsbijeenkomst.
  • In de natuur, de stad, in een dorp, antroposofisch of juist met voorschoolse educatie? Wij hebben unieke locaties in Midden Nederland en veel verschillende soorten opvang, dus altijd iets binnen jouw interesse in de buurt!
  • De vrijheid om eigen keuzes te maken! Zo heb je de mogelijkheid om je vakantiegeld en eindejaarsuitkering gedurende het jaar te laten uitkeren. Daarnaast kun je gebruik maken van de mobiliteitsregeling. Hiermee krijg je de keuzevrijheid om te kiezen voor een vergoeding voor je woon-werkverkeer die bij jouw persoonlijke situatie past.

Beide labels hebben jou veel te bieden. Klik hieronder op één van de labels en bekijk welke het beste bij jou past.