Pedagogisch medewerker voor BSO Montessorischool Oog in Al, Utrecht (15-25 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en toegewijde pedagogisch medewerker om ons team te versterken bij de Buitenschoolse Opvang Montessorischool Oog in Al (BSO).

Onze BSO Montessorischool Oog in Al, gevestigd in de Montessorischool Oog in Al in Utrecht, opent binnenkort haar deuren en biedt een unieke omgeving voor kinderen om te spelen, leren en groeien. Wij geloven in het Montessorionderwijs dat gericht is op de individuele behoeften en talenten van elk kind.

Wat ga je doen?

 • Pedagogische begeleiding: creëer een ondersteunende en stimulerende omgeving die past bij de Montessori-principes;
 • Activiteitenplanning: ontwikkel en begeleidt creatieve en educatieve activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen;
 • Samenwerking: werk samen met het schoolteam en ouders om een naadloze overgang tussen school en BSO te waarborgen;
 • Observatie en evaluatie: volg de ontwikkeling van kinderen op, evalueer individuele voortgang en communiceer effectief met ouders.

Wat heb jij ons te bieden?
Als pedagogisch medewerker is geen werkdag hetzelfde en is het belangrijk dat je rust kan bieden en overzicht kan houden over de groep. Jij hebt affiniteit of ervaring met Montessorionderwijs. Daarnaast ben je creatief, proactief en in staat om een positieve omgeving te creëren.

Verder vragen wij:

 • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo. Ook studies als theater, kunst, dans of bepaalde sporten kwalificeren voor het werken op de BSO. Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang. Wist je dat je ook aan de slag kan met een nog niet afgeronde HBO opleiding of een buitenlands diploma? Lees hier meer;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal op niveau 3F;
 • dat jij voor deze rol beschikbaar bent op 3, 4 of 5 werkdagen van werktijden 13:45 tot 18:30. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar tijdens de vakanties.

Verder bieden wij:

 • een uitdagende en inspirerende werkomgeving in lijn met Montessori-principes;
 • je wordt uitbetaald in Schaal 6 (€2.489,- tot €3.421,-)
 • mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en training;
 • een hecht team van gepassioneerde professionals;
 • teamuitjes en de leukste personeelsfeestjes;
 • een bijdrage aan je maandelijkse sport abonnement;
 • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
 • een aanbrengbonus van €350,- netto, als jij een nieuwe pedagogisch medewerker aanbrengt bij Kind & Co Ludens;
 • een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.

Nieuwsgierig naar onze overige arbeidsvoorwaarden, bekijk dan deze pagina.

Over onze organisatie:
Met 2700 medewerkers op ruim 500 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. Dit doen wij in samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen. Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang.

Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn ook bezig met morgen.

Ben jij nou niet bevoegd om in de kinderopvang te werken, maar zou je dat wel graag willen? Kind & Co Ludens biedt verschillende BBL opleidingen aan, waar je in combinatie van werken en leren met optimale begeleiding op een van onze kinderopvanglocaties kan starten. 

Laat ons jouw talent zien

Heb je interesse in deze uitdagende positie?  Klik dan gauw op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in. Vermeld in je motivatiebrief jouw affiniteit of ervaring met Montessorionderwijs en visie op de BSO. Wij kijken ernaar uit om kandidaten te verwelkomen die willen bijdragen aan een stimulerende BSO-omgeving die kinderen helpt zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Solliciteer vandaag nog!

Wij streven ernaar om binnen een aantal werkdagen contact met je op te nemen. Voor vragen of meer info kun je contact opnemen met onze recruiter Eva Langeveld via 0651621877.

Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Nummer: 1162
Deadline: -
Functiecategorie: Pedagogisch medewerker
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
Soort opvang: Buitenschoolse opvang