Functies bij Kind & Co Ludens

Pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerker (PM) ben je verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling, veiligheid en verzorging van de kinderen. Als PM kan je op een kinderdagverblijf, peutergroep, BSO of kindcentrum aan het werk.

Als PM begeleid je kinderen op een veilige manier, zorg je voor structuur aan de groep en ben je goed in de omgang met ouders. Daarnaast organiseer je verschillende activiteiten om de motoriek en ontwikkeling van taal bij de kinderen te stimuleren en zorg je ervoor dat ze een leuke dag hebben.

Ben je benieuwd hoe een dag als pedagogisch medewerker eruit ziet? Bij Kind & Co Ludens kun je een dag meelopen om sfeer te proeven op een locatie.

Senior pedagogisch medewerker

Als senior pedagogisch medewerker ben je werkzaam op verschillende locaties en groepen. Je houdt je bezig met het coachen van het team, de personeelsplanning en het uitvoeren van het pedagogisch beleid. Heel divers dus!

Het ene moment leid je een kindbespreking met het team, het andere moment geef je ouders een rondleiding of regel je facilitaire zaken die om aandacht vragen. Je doet dit alles in samenwerking met je clustermanager, collega senior pedagogisch medewerker en andere betrokkenen.

Combinatiefunctie onderwijsassistent + PM

Als onderwijsassistent ben je de verbindende factor tussen de school en BSO. Jouw werkzaamheden vinden zowel in het onderwijs als op de BSO plaats. Je zorgt daarbij voor ondersteuning van de leerkracht. De werkzaamheden variëren van het begeleiden van individuele of kleine groep scholieren bij hun leertaken tot het organiseren van gezamenlijke activiteiten. 
 

Met deze combinatiefunctie zorgen we ervoor dat jij meer uren kan werken en de kinderen dezelfde vertrouwde gezichten om zich heen hebben tijdens school en opvang. Wil je meer weten over de combinatiefunctie pedagogisch verbinder? Lees hier alle informatie over de functie.
 

Servicekantoor

Naast alle medewerkers op de opvanglocaties zijn er ook meer dan 200 mensen werkzaam op ons servicekantoor in Houten. Hier wordt o.a. het pedagogisch beleid vastgesteld en helpen we ouders aan een opvangplek voor hun kind. Het kantoor bestaat uit 6 afdelingen die de collega's op de locaties ondersteunen en adviseren binnen hun vakgebied. In 2023 zijn we in ons spiksplinternieuwe kantoor aan de Papiermolen in Houten ingetrokken waar de architecten van REVER een plek creëren waar ruimte is voor ontmoeten, kennis delen en verbinding.

Meer informatie over servicekantoorafdelingen