Ontdek hoe collega's Kind & Co Ludens ervaren

Flexibel werken naast je studie

“Tijdens mijn studie ging ik vier dagen naar school en werkte ik de vijfde. Dat vond ik veel leuker dan een bijbaantje in een supermarkt.”

Wil jij weten hoe het is om te flexwerken?

Lees het verhaal van Dorien

Ontdek onze BBL-opleiding

"Om het verschil te maken en een kind op weg te helpen en zelf zijn draai te laten vinden in de maatschappij, daar haal ik veel voldoening uit."

Wil jij samen met ons het verschil maken?

Lees hier het verhaal van Miriam

Doorgroeien

Marise werkt sinds 2008 bij Kind & Co. Zij is begonnen als pedagogisch medewerker op de groep, maar wilde zich na een aantal jaar verder ontwikkelen. Ze heeft toen de kans gekregen om als senior pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Nu, enkele jaren later, is ze clustermanager.

"Ik werk met veel plezier bij deze organisatie. Ik vind het fijn dat er goed gekeken wordt naar de medewerkers en wat hun ambities zijn."

- Marise

Sportleider op een Sport BSO

Als sportleider zorg je ervoor dat kinderen met verschillende sporten in aanraking komen.

Elke dag is anders. Ik kan samen met mijn collega’s bepalen welke sporten we gaan behandelen op de BSO, van slagbal tot tafeltennis. 
Erik Kool
Pedagogisch medewerker

Theatermaker Marco werkt op de BSO

Marco werkt op een BSO van Ludens als pedagogisch medeweker en daarnaast is hij zelfstandig ondernemer in de theaterwereld. De combinatie BSO en ondernemer zijn is erg fijn. Bij Ludens kan je flexibel werken en het zorgt voor een vaste basis.

''Voordeel van het werken bij Ludens, is dat er altijd goed wordt meegedacht met mij."

- Marco

Werken en leren

Rianne is bezig met de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Ze volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en daarnaast werkt ze 3 dagen op een opvanglocatie van Kind & Co. Alles wat ze leert kan ze gelijk in de praktijk toepassen. Heel handig en leerzaam!

''Ik vind Kind & Co als werkgever en begeleider heel erg goed!"

- Rianne 

Flexibel werken naast je pensioen

Als flexmedewerker deel je zelf je uren in en werk je wanneer jij wil.

“Als flexmedewerker heb je dezelfde toegang tot bijscholing als de vaste medewerkers. Zo kun je jezelf blijven bijscholen.”
Bertie Venema
Flexmedewerker

Zin gekregen om bij Kind & Co Ludens te werken?

Bekijk onze vacatures en ontdek of jouw droombaan erbij zit!

Vacatures Kind & Co Ludens